slideshow
Boek nu
Morena Resort Jan Thiel Beach Curaçao

De Boodschappenman!

Indien u het gemak wilt ervaren van een gevulde koelkast bij aankomst, kan dit heel gemakkelijk geregeld worden via de service van ‘De Boodschappenman!’
 

Klik voor meer informatie.

Boodschappen doen is prima geregeld

Als u zin heeft in een gezellig avondje thuis, kunt u voor dagelijkse benodigdheden, lekkere hapjes en drankjes uitstekend in de nieuwe compacte Albert Heijn supermarkt terecht. Deze supermarkt is op 5 minuten loopafstand en 7 dagen per week geopend van 8:00 tot 20:00 uur.

 

Daarnaast vetrekt maar liefst drie keer per dag een gratis shuttlebus service vanuit ons resort naar de 2 omliggende supermarkten in de beurt. Deze supermarkten ‘Vreugdenhill’ en ‘Bestbuy’ zijn met eigen vervoer in 5 minuten te bereiken en beschikken over een uitstekend, gevarieerd en betaalbaar levensmiddelenassortiment.

Ontdek de lokale tropische producten van Curaçao

Aan de kleurrijke en levendige kade van Willemstad vindt u tientallen authentieke Venezolaanse barkjes (houten bootjes) die dagelijks de zee oversteken met een wonderbaarlijke verzameling aan verse exotische groenten en fruit.

 

Bovendien vindt u op een klein stukje rijden de uitstekende hypermarket ‘Mangusa’, een grote ‘Albert Heijn’ en het populaire ‘Centrum Supermarket’ waar de lokale bevolking graag haar boodschappen doet.