slideshow
Boek nu
Morena Resort Jan Thiel Beach Curaçao

Gouden Green Key Award

Sinds 2009 bezitten wij de felbegeerde gouden ‘Green Key Award’. Als modern en bevlogen Eco Resort zijn wij trots op onze ‘Green Key’ certificering, een internationaal erkend milieukeurmerk. Dit award wordt toegekend aan bedrijven in de toerisme en recreatiebranche en in de markt voor vergader- en congreslocaties en staat garant voor ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ op een duurzame en gecontroleerde wijze. Daar dragen wij natuurlijk graag aan bij.

 

Zie voor meer informatie www.greenkey.globalGouden Travelife Award

Sinds 2011 zijn wij ook de trotse bezitter van het ‘Gouden Travel Life Award’, een internationaal milieukeurmerk dat hotels en andere toeristische accommodaties stimuleert tot sociale en ecologische duurzaamheid. Het keurmerk helpt bedrijven om complexe sociale- en milieuvraagstukken op een duurzame wijze op te lossen en aan te gaan. Wie aan de heldere, maar strikte Travel Life criteria voldoet, kan in aanmerking komen voor een bronzen, zilveren of gouden ‘award’.

Zie voor meer informatie www.travelifecollection.com

 

Gecertificeerd Green Globe lid

MVO
MVO

We zijn trots kenbaar mogen te maken dat de onlangs intensieve en leerzame uitgevoerde inspectie op Morena Resort door Mevr. Wnedy Walker Drakes, vertegenwoordiger en hoofdauditor van de Caribische vestiging van Green Globe, heeft geresulteerd in een certificering voor 'truly sustainable tourism'. Wij zijn het eerste eco resort op Curaçao met deze certificering. 

Het Green Globe milieucertificaat wordt toegekend aan leden de bewust energie en waterbronnen besparen, operationele kosten reduceren en op een positieve wijze bijdragen aan de omgeving en lokale gemeenschappen, waarin zij werkzaam zijn. 

Zie voor meer informatie www.greenglobe.com