slideshow
Boek nu
Morena Resort Jan Thiel Beach Curaçao

Trakteer uzelf op een onvergetelijke dolfijnervaring

Bezoek het populaire Seaquarium op Curaçao aan het mooie Seaquariumstrand en boek een bijzondere ‘Dolpin Encounter’, waar u samen met dolfijnen snorkelt, duikt of zwemt. Als dat u net iets te ver voert, kunt u ook gewoon genieten van een spectaculaire dolfijnenshow!

Spot dolfijnen ook op zee

Wanneer u deze beesten het liefst in hun natuurlijke omgeving bewondert, raden wij u graag een aantal mooie boot en zeiltrips aan. Dan is de kans groot, dat u deze geweldige beesten op open zee tegenkomt en alle koraalvissen en koraalsoorten uit het Seaquarium bewondert in de oceaanwateren om Curaçao heen herkent.

Knuffel met zeepaarden en aai een citroenhaai of zeester over zijn bol

In het Seaquarium kan het allemaal. Bewonder samen met uw gezin de meest prachtige koralen en koraalvissen uit de zee, die uw neus voorbij zwemmen in de vele aquaria en kom oog in oog met felroze flamingo’s die u ook op Curaçao in het wild bewonderen kunt.

Voor leuke en betrouwbare trips, tours, activiteiten en cursussen kunt u prima bij Morena Eco Resort terecht. Wij geven u graag tips of boeken alvast uw tour. Dit kan ter plekke bij de receptie of voorafgaande aan uw reis. Mail ons uw vragen en wensen via info@morenaresort.com of via ons contactformulier. U krijgt uiterlijk binnen 2 dagen bericht.