slideshow
Boek nu
Morena Resort Jan Thiel Beach Curaçao

Geniet van de rijke historie en bijzondere cultuur van Curaçao

Wandel op eigen gelegenheid of met een ervaren gids door de monumentale wijken van Punda, Otrobanda en Scharloo en over de bijzondere pontjesbrug. Bewonder de wereldberoemde, kleurrijke koopmanshuizen en karakteristieke forten en paleizen van Willemstad en vereer zeker het Mikvé Israel Emanuel Synagoge, de oudste synagoge van het westelijk halfrond, met uw bezoek.

Bezoek de bijzondere musea in en rond Willemstad

Wandel door het indrukwekkende slavernij museum of bezoek het interessante scheepvaartmuseum, gecombineerd met een boottocht door het havengebied. Breng, als kunst- en cultuurliefhebber, zeker een bezoek aan het Curaçaos Museum met prachtige schilderijen van lokale kunstenaars of rijdt, via een prachtige route langs historische en voor publiek toegankelijke landhuizen, naar het meest westelijke puntje van Curaçao.

Voor leuke en betrouwbare trips, tours, activiteiten en cursussen kunt u prima bij Morena Eco Resort terecht. Wij geven u graag tips of boeken alvast uw tour. Dit kan ter plekke bij de receptie of voorafgaande aan uw reis. Mail ons uw vragen en wensen via info@morenaresort.com of via ons contactformulier. U krijgt uiterlijk binnen 2 dagen bericht.